Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg

Werking
Opvoedingswinkel
Afdrukken
  • Vestiging Sint-Truiden

  • Contactpersonen:

Opvoedingswinkel Haspengouw  011/75 60 91 - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Opvoedingswinkel Genk  089/36 79 40 -  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Opvoedingswinkel Hasselt  011/21 14 17 - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Opvoedingswinkel Beringen  011/35 16 61 - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Opvoedingswinkel Maasland  0474/300 300
Opvoedingswinkel West-Limburg  0496/87 81 50 - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vestiging Sint-Truiden ondersteunt de werking van de opvoedingswinkel Haspengouw.  De opvoedingswinkel is een verzameling van activiteiten en interventies die tot doel hebben de opvoedingsbekwaamheid van ouders te versterken, te vergroten en het gezinsfunctioneren te verbeteren. Els Leurs  ondersteunt deze werking vanuit DAGG.

Ouders, grootouders, medewerkers van opvang, leerkrachten… kunnen in de opvoedingswinkel terecht met hun vragen rond opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren. De opvoedingswinkel biedt gratis, laagdrempelig en op vraag van de ouders onder meer informatie en advies, een luisterend oor, emotionele steun en (pedagogische) ondersteuning op maat, zowel individueel als in groep.